Terveet Kädet kommer tillbaka!

Finlands i särklass bästa punkband kommer och besöker fg7 tillsammans med ett annat klassiskt finskt 80-tals band. Bered dig på en sanslös jävla kväll du aldrig kommer glömma. Fetaste fg7-spelningen år 2011 for sure.


På scen:

TERVEET KÄDET (Finland)
Ett av det absolut första råpunkbanden i världen och det första i Finland. Grundades... 1980!!!!! Gjorde en legendarisk spelning i Luleå för tre år sedan då lillans besökare röjde sig euforiska. Bered er på gubbar med en helt jävla sjuk intensitet.

http://www.youtube.com/watch?v=bLycmd0B_80&feature=related
http://www.myspace.com/terveetkadetofficialVIVISEKTIO (Finland)
Grundades 1983 i nordöstra lappland och var nog det första lappländska punkbandet. Spelade på fg7 för några månader sen och bjöd på ett helt jävla lysande ös.

http://www.myspace.com/vivisektioDISPOSE (LULEÅ)
En blandning av japaninspirerat oljud och norrbottniskt vemod. D-beat raw punk helt enkelt.

http://www.youtube.com/watch?v=K6B-grZsqDY
http://dis-swe.webs.com/+Ett-två band till.20.00 (Första bandet före 21)
50 spänn
På Föreningsgatan 7


Om du kommer från annan stad eller liknande och behöver sovplats hör av dig i tid. Typ till foreningsgatan7.kontakt@gmail.com eller i eventloggen på facebook.
OBS:
Du måste vara medlem/uppskriven hos Föreningsgatan 7 för att komma in. Om du inte redan är detta så gör du detta ytterst enkelt genom att gå in på http://foreningsgatan7.blogspot.com/ och fyller i formuläret. Tar ca fem sekunder och kostar noll och intet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0